Tarkoituksena nostaa NOH:n näkyvyyttä, edistämällä tukea ja NOH:n kannatusta, HelpNLD:n sisältöä ei ole tarkoitettu käytettävän laki-, terveys- ja terapiapäätöksiin eikä voi korvata ammattilaisen diagnoosia tai pätevää terapiaa. Lukijat ottavat kaiken vastuun tiedon käyttämisen aiheuttamista vahingoista ja kieltävät oikeudesta pitää verkkosivujen kirjoittajia ja asiantuntijoita syyllisenä vahinkoihin. HelpNLD ei tue mitään yksittäistä oppimateriaalia tai puuttumistapaa. Mielipiteet ja neuvot ovat kirjoittajien harkinnanvaraisia päätöksiä eivätkä välttämättä kuvasta HelpNLD:n mielipiteitä.

HelpNLD:ssä esitetty tieto on HelpNLD:n omaisuutta, tai muiden tekijänoikeuksien haltijoiden kuten kirjoittajien, asiantuntijoiden, tutkijoiden ja muiden, jos erikseen mainittu. Kaikki tekijänoikeuden alainen materiaali on suojattu. Tämän verkkosivujen osia ei saa kopioida, muokata, jakaa tai yhdistää missään muodossa kolmansien osapuolien osalta kysymättä lupaa tekijänoikeuksien haltijoilta. Lataaminen ja tulostaminen henkilökohtaista ja opetustarkoitusta varten on sallittua pienissä määrissä.

Tekijänoikeus © HelpNLD.Org, 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kaikki tekijänoikeutettu materiaali on suojattu. Tämän verkkosivujen osia ei saa kopioida, muokata, jakaa tai yhdistää missään muodossa kolmansien osapuolien osalta kysymättä lupaa HelpNLD:ltä tai mainitsematta HelpNLD:tä ja kirjoittajia.
 

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä osoitteseen helpnldorg@gmail.com.

Registered ASSOCIATION

Rälssintie 16F 100, 00720, Helsinki, Finland

helpnldorg@gmail.com
+358 41 7992786

Contact Us
Connect with us

© 2018 by HelpNLD.Org. Terms of Use

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now