Mitä aikaisia merkkejä on NOH:ssa?

Vaikka NOH ei ole standardisoidusti diagnosoitu lopullisesti, ammattilaiset ja tutkijat ovat samaa mieltä neurofysiologisista vahvuuksista ja heikkouksista NOH-yksilöillä. Näitä ominaisuuksia on tutkittu HelpNLD:n toimesta useiden tutkimusten voimalla (kuten Columbia University Medical Centerin tutkimus), erikoislääkäreiden empiirisillä diagnooseilla sekä alan asiantuntijoiden kirjallisuudella (kuten Bryon P.Rourken Model of Dynamics of NLD, Pamela B. Tanguayn kirjat NLD At Home & NLD At School).
 

NOH:n monimuotoisen luonnon ja keskeneräisten tutkimusten takia tämä ei ole täysi lista NOH:n ominaisuuksista. On erittäin harvinaista, että lapsella on kaikki seuraavista merkeistä. Monilla on merkkejä vain jostain osa-alueesta. Jos lapsellasi tai oppilaalla on jatkuvasti useita näitä ongelmia, ohjeistamme ottamaan yhteyttä koulupsykologiin, neuropsykologiin, lastenpsykiatriin tai erityisopettajaan avun saamiseksi.

NOH-YKSILÖIDEN VAHVUUDET JA HEIKKOUDET

NOH-OPPILAIDEN AIKAISET TUNNUSMERKIT

Seuraavassa videossa, jonka on tehnyt Friends of NVLD Awareness, esiintyy psykologi Jessica Broitman, FT sekä Jack Davis, FT ja oppimisspesialisti, Kitty Lindow, M.Ed, jotka keskustelevat NOH:n kehittyvistä tunnusmerkeistä, jota voidaan käyttää hyvänä esittelyvideona NOH:N kanssa työskenteleville vanhemmille ja ammattilaisille.

Lisää informaatiota puuttumisohjelmasta, joka voi auttaa NOH-yksilöitä, löytyy artikkelistamme tästä blogista.

Registered ASSOCIATION

Rälssintie 16F 100, 00720, Helsinki, Finland

helpnldorg@gmail.com
+358 41 7992786

Contact Us
Connect with us

© 2018 by HelpNLD.Org. Terms of Use

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now