01

ASIANTUNTIJAN ILMOITUS

Lähetä meille ammattilaisen tiedot, jolla on tietoa NOH:sta. He voivat olla lääkäreitä, toimintaterapeutteja, puhepatologeja, neuropsykologeja, kliinikoita, tutkijoita, erityisopettajia, apuopettajia,... He ovat arvokkaita tiedonlähteitä muille NOH-yksilöille.

02

Tarinoiden ja tietojen jakaminen

Jos olet ammattilainen kuten lääkäri, toimintaterapeutti, puhepatologi, neuropsykologi, kliinikko, tutkija, erityisopettaja, apuopettaja,... jolla on kokemusta NOH:sta, voit kirjoittaa, mitä olet oppinut kokemuksistasi. Jos sinulla on NOH, kirjoita meille tarinoita siitä, kuinka olet oppinut elämään sen kanssa, mikä saattaa nostaa inspiraatiota muille NOH-yksilöille.

03

Rahoitus ja lahjoitukset

Etsimme lahjoittajia, jotka voivat rahallisesti tukea NLD.Org -verkkosivujen käyttömaksuja (verkkosisältö, offline-tapahtumat, asiantuntijoiden etsintä,...). Lisäksi, jos teillä on tietoa organisaatioista, instituuteista tai yrityksistä, jotka tarjoavat rahoitusta voittoa tavoittelemattomiin yhdistyksiin, jotka liittyvät opetukseen, terveyteen tai sosiaaliseen hyvinvointiin, olkaa hyvä ja ehdottakaa meitä.

 

HELPNLD TARVITSEE APUASI

TUKIVERKON RAKENTAMINEN NOH-YKSILÖILLE, VANHEMMILLE, OPETTAJILLE JA TERVEYDEN AMMATTILAISELLE ON PITKÄAIKAINEN SITOUMUS. EMME VOI TEHDÄ SITÄ ILMAN APUANNE.

Registered ASSOCIATION

Rälssintie 16F 100, 00720, Helsinki, Finland

helpnldorg@gmail.com
+358 41 7992786

Contact Us
Connect with us

© 2018 by HelpNLD.Org. Terms of Use

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now